Saci de lavandă – o Dulce și Ușor Primele proiecte de Cusut pentru Copii

Echipa Favorite: Cel Mai Bun Nou-Născut Idei De Cadouri
octombrie 16, 2017
Casă Juca Aluat (mare pentru relaxare după școală)
octombrie 18, 2017
Show all

Îmi place mirosul de lavanda — îmi amintește atât de mult de Bunica mea pentru că ea a avut întotdeauna uscate de lavanda punctată în jurul ei acasă și ar pop puțin parfumate de lavanda pungi în interiorul ei haine, sertare pentru a le menține mirosind frumos. Aceasta a avut loc pentru mine după vizionarea copii scoaterea de semințe de lavandă pentru a face „praf magic” pe care aceste pungi va fi destul de ușor de a face. Am avut, de asemenea, un coș plin de destul de resturi tesatura ne-a dat de un prieten, așa că am decis că acest lucru ar face o mare prima proiecte de cusut pentru copii.

Pentru a face saci de lavandă veți avea nevoie de: resturi de Material, țesut, fire, ace mari, ace, panglica/sfoara, Lavanda.

Începeți prin a alege de pe semințe de Lavandă și le-a pus într-un castron. Această parte este foarte ușor și nu lasă degetele & casa mirosind delicios!
Taie un dreptunghi de material, de orice dimensiune, în funcție de cât de mare vrei saci pentru a fi. Al nostru are aproximativ 30 cm lungime de 15cm latime.
Ori tesatura în jumătate de-a lungul cea mai mare lungime, marginea pliată creează partea de jos a sac (această margine nu are nevoie de nici cusut). Pin cele două părți împreună, lăsând marginea de sus deschis.

Acum, pentru cusut. Această parte necesită răbdare tot timpul, dar cu un pic de încurajare vor stăpâni. Probabil veți avea nevoie pentru a le ajuta nod la capătul firului, dar să le încercați și firul acul ei înșiși. Sale un exercițiu de mare pentru dezvoltarea de controlul motor fin.

Utilizați o simplă funcționare cusatura de-a lungul fiecare parte a pungii. Termina fiecare urmă cu câteva noduri. Amintiți-vă să părăsească marginea de sus deschis.
Odată ce marginile sunt cusute împreună, scoateți bolțurile și rotiți pungi în interiorul, astfel încât cusăturile sunt pe interior. Apoi, linia de saci cu o singură foaie de țesut. Acest lucru va preveni orice semințe de Lavandă de la evadarea prin golurile din cusaturi. Chiar și cu cea mai mare bunăvoință din lume, nu va fi, probabil, unele găuri căscate. Ai putea folosi ceva mai sofisticate, cum ar fi de compensare sau muselină, dar am avut doar țesut de mână și a mers destul de bine.
Următoarea lingură de semințe de lavandă și legați cu panglică sau șir de caractere. Avem, de asemenea, decorate noastră cu unele destul de stele din lemn.
Copiii au spart saci de lavandă în sertarul cu șosete. Acum, cel puțin, șosete lor începe ziua cu miros proaspăt!

Comments are closed.