Casă Juca Aluat (mare pentru relaxare după școală)

Saci de lavandă – o Dulce și Ușor Primele proiecte de Cusut pentru Copii
octombrie 17, 2017
Sarcina
Schimbări, atât fizice, cât și psihologice în timpul sarcină
noiembrie 30, 2017
Show all

Tocmai am terminat primele două săptămâni de școală și nu e vorba doar de copiii care sunt obosit, chiar mă simt obosit! De tranzacționare în lipsita de griji, nestructurate zile de vară pentru rutina de școală a fost un pic de o ajustare. Imediat mi-am dat seama că avem nevoie să ia-o încet și de a găsi o modalitate simplă de a vă relaxa după școală. Răspunsul a fost de a face și să se joace. Și apoi, o idee a venit la mine — tactile joaca cu aluat făcute acasă. Un mod de a se framanta, se stoarce, poftă de mâncare, și strivi aluatul intre degete este atât de relaxant și distractiv, și ceva care nu avea nevoie de un termen limită, nu ar fi competitive, și nu necesită lucrul cu materiale școlare.

Casă juca aluat — liber de substanțe chimice urât — este ca un plin de culoare, fericit, păstos minge de terapie. Eu nu sunt un fan de cumparat de la magazin play aluaturi care au de multe ori mai puternice mirosuri. De asemenea, achiziționate cele care conțin ingrediente nu sunt sigur… asa ca daca-mi optsprezece luni-vechi decide să ia o muscatura, este un pic înfricoșător! Plus de a face aluatul este foarte usor, poate fi facut de toate vârstele, și procesul de a face aceasta este cu siguranta o parte din distracție!

Nu sunt de tone de diferite tipuri de joaca retete de aluat (aici este un alt reteta din arhive!), dar acest lucru este un clasic, și este de prost-dovada. Ai nevoie doar 6 ingrediente și câteva minute pentru a face. Copiii mei, sincer am jucat cu ea ore în șir în fiecare zi, timp de cinci zile! Apoi s-au trezit sâmbătă dimineața și a cerut să facă ceva mai mult aluatul. Fi avertizat…. este captivant

Joc Clasic De Aluat

Ingrediente:
-2 cani de Faina
-2 cani de Apa foarte Calda
-4 lingurite de Crema de Tartru
-2 lingurite de Ulei de Masline
-1/2 de cana de Sare
-Colorant Alimentar

Instrucțiuni:
Se amestecă toate ingredientele (cu excepția colorant alimentar) într-o oală. Apoi încălziți-l pe aragaz la foc mediu.
Se amestecă până la omogenizare. (Acesta va fi încă lipicioasă). Dacă este necesar, se framanta aluatul si se adauga un pic mai mult de făină până la consistența este acela de a juca plastilină. (Nu am nevoie să fac acest pas, dar aceasta depinde de cât de mult timp ai să „gătească”). Separat aluatul în bile și se adaugă cu atenție colorarea în wells în centrul aluatului. Acest lucru poate temporar pata (vezi mâinile mele!) Eu am folosit cam 20 de picături de culoare pentru a obține cele luminoase de culoare aluat. Am folosit doar 4 culoare coloranți, apoi amestecat aluatul pentru a face alte culori. Este distractiv să se amestece propriile culori, care m-au ajutat copiii cu prea! Odată răcit, se păstrează într-o pungă de plastic sau un recipient etanș.
Este uimitor să vezi cum se joacă aluat stârnește imaginația. Beatrice iubește sculptura aluatul în balene cu ajutorul nostru preferat Schleich animale ca modele artistice pentru precizie. Întrucât Joseph iubește tăiere stele din aluat, (cu tăietori cookie) și folosind capătul ac de rulare pentru a face găuri în movile de aluat. Trage, bashing, și stoarcere, toate sunt foarte bune pentru dezvoltare de competențe, precum și. Poate chiar de aruncat.
Și după numeroase ore pierdute în aluat juca distractiv, mi-am amintit am avut un curcubeu tematice petrecere …. așa că am făcut o casă rainbow joaca aluat kit ca un cadou! Am ambalat-o într-un alt scop cutie cu un dragut de eticheta am pictat… și voila! Am avut o nouă prezent idee pentru viitoarele petreceri aniversare. Nu sunt cadouri de casă cel mai bun?

Comments are closed.